Pergole Bioclimatice

Pergola bioclimatica, spre deosebire de pergolele clasice sau de cele retractabile, insumeaza mult mai multa tehnologie, automatizand complet controlul functiilor acoperisului (retractare, rabatare, rotirea lamelelor de aluminiu, etc.). Astfel, montarea unei pergole bioclimatice va permite, in principal: Stabilirea unghiului de patrundere a luminii, pe diferite zone; Retractarea partiala sau completa a acoperisului, facilitand ventilatia naturala; Montaj liber, montat pe zid, constructie de colt, structuri multiple.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Materialele din care sunt construite pergolele bioclimatice sunt atente selectionate si de cea mai buna calitate. Astfel, lamelele sunt construite din aluminiu, pentru a nu aplica presiune pe structura pergolei si pentru a rezista foarte bine la ploaie sau alte conditii meteorologice mai putin favorabile

Toate sistemele unei astfel de pergole sunt actionate electric, cu ajutorul unor motoare performante. Mai mult decat atat, in functie de propriile necesitati, motoarele pot fi actionate cu ajutorul unei telecomenzi sau chiar a unor aplicatii mobile, chiar si de la distanta

Pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica, pergolele bioclimatice pot fi dotate cu senzori de lumina, ploaie sau temperatura, conectati cu un sistem inteligent, care va actiona automat pergola in functie de conditiile exterioare.

Lamelele sunt proiectate astfel incat sa poata prelua apa si sa o dreneze printr-un sistem de scurgere integrat in pergola. Cu ajutorul acestui sistem, apa nu va putea sa treaca de acoperis si nu vor exista inflitratii in felul asta.

Pergole Retractabile

Pergola retractabila este un sistem automat de copertine conceput pentru a transforma spatiile deschise precum cafenelele, restaurantele, terasele, gradinile etc. in zone ce pot fi utilizate si in conditii meteo nefavorabile precum pe timp de ploaie. Datorita designului estetic și elegant de care beneficiaza o pergola retractabila terasa, spațiile deschise pot fi utilizabile pe tot parcursul anului in siguranta si confort.

TIPURI DE PERGOLE RETRACTABILE

Acoperisul pergolei retractabile poate avea diferite forme, nu este doar in forma plana. Membrana este formata dintr-o textura PVC de inalta calitate, ignifuga, care blocheaza razele UV, si este impermeabila 100% . In cazul unor cantitati considerabile de averse de ploaie, scurgerea apei se realizeaza in conditii optime. Pergolele retractabile pot fi inchise cu sistem de umbrire si sticla securizata. Sunt ideale pentru casa, gradina, terasa dar si pentru constructii comerciale cum ar fi: restaurante, cafenele, piscine, etc.

Închidere terase cu sticlă glisantă

Sistemul de inchidere cu sticla glisanta pentru balcon sau terasa este una dintre cele mai eficiente solutii pentru utilizarea lor pe timp de iarna. Datorita versatilitatii sistemului, panourile din sticla se pot monta pe diverse forme ale terasei, permitand deschiderea acestora la nevoie. Panourile de sticla glisanta sunt securizate, fiind foarte rezistente si durabile. Pentru actionarea panourilor de sticla se folosesc componente de inalta calitate si precizie, fara a fi nevoie de folosirea rulmentilor. In perioada calda, peretele de sticla glisant poate fi retras in totalitate, permitand deschiderea terasei.

BENEFICII

Închidere terase cu sticlă glisantă

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Broșura Pergole

    Sunt de acord cu colectarea datelor.