Supreme Batant S77

Sistemul SUPREME S77 este propunerea ALUMIL pentru panouri izolante avansate, care îndeplinesc standardele înalte ale tuturor piețelor avansate și încorporează un design modern. Este soluția ideală pentru proiectele care necesită performanță ridicată și securitate maximă.

AVANTAJELE PROFILULUI SUPREME S77

Supreme Glisant S700

Sistemul liftant-glisant SUPREME S700 reprezinta sistemul de generatie noua ALUMIL, pentru tipologii de top. Este o solutie excelenta pentru proiecte cu cerinte solicitante, incadrandu-se in trendul arhitecturii ""transparente"", prin suprafete vitrate ample, bariera termica, siguranta si design modern. Designul sau minimalist si numeroarele caracteristici inovatoare fac din S700 optiunea ideala pentru proiecte ce solicita spatii largi pentru patrunderea luminii naturale, performante de top si usurinta maxima in utilizare.

AVANTAJELE PROFILULUI SUPREME S700

Sistem Supreme cu Barieră Termică SD77

SUPREME SD77 este sistemul ALUMIL pentru usi de acces de calitate, cu un design modern, performanta ridicata si cu accentul pus pe siguranta. Sistemul ofera posibilitatea realizarii de constructii imbinate fie cu paneluri de aluminiu sau cu geamuri termoizolante. Datorita acestui design modern, plat si coplanar, sistemul ofera uniformitate eleganta ce subliniaza designul inovator si estetica tipologiei.

AVANTAJELE PROFILULUI SUPREME SD77

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Broșura Tâmplărie Aluminiu

    Sunt de acord cu colectarea datelor.