Pereți Cortină

Pereții cortină sunt fațade moderne, realizate din sticlă pe cadru metalic. Puteți apela la această soluție pentru a oferi clădirii dumneavoastră orice aspect dorit. Totodată, pot fi folosiți pentru închiderea spațiilor interioare sau chiar construcția de luminatoare. Întreținerea unor astfel de pereți este, de asemenea, ușoară.

PEREȚI CORTINĂ STANDARD

Solutiile de perete cortina standard sunt versatile si permit integrarea altor sisteme, cum ar fi usi glisante si ferestre. Acestea tind sa fie mai putin specializate asadar pot fi prelucrate de toate tipurile de fabricanti.

Uși de Garaj

Usile de garaj ofera pe langa functionalitate si un plus pentru aspectul estetic al casei dvs. Confortul oferit de usurinta in utilizarea usilor de garaj este completat de eleganta oferita exteriorului caminului dvs. Usile de garaj pot fi actionate manual sau cu telecomanda pentru un confort sporit.

TIPURI DE UȘI

Copertine din Sticlă

Copertinele din sticla sunt realizate din elemente de inox sau alte metale la fel de rezistente, iar sticla este elementul principal. In functie de necesitatile unui proiect, aceste sisteme sunt disponibile intr-o multitudine de versiuni. Grosimea sticlei poate varia, dar si numarul punctelor de fixare sau directia in care este evacuata apa. Sticla utilizata este securizata, aceasta avand un nivel ridicat de rezistenta la caldura puternica sau umezeala excesiva. Geamul poate fi clar, sablat sau colorat, in functie de functionalitatea proiectului si criteriile estetice.

Rulouri din Aluminiu

Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aprox. 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

BENEFICII

TIPURI DE RULOURI DIN ALUMINIU

Obloane din Aluminiu

Obloanele din aluminiu reprezintă o soluție elegantă de a vă proteja contra intemperiilor și datorită sistemului performant de izolare ajută la eliminarea pierderilor de caldură din locuință. De asemenea, prin reglajul deschiderii lamelelor obloanelor, puteți obține efecte de umbră și lumină, ce vor creea o atmosferă deosebită în spațiile de locuit.

BENEFICII

JALUZELE EXTERIOARE VENEȚIENE

Aceste tip de jaluzele reglează temperatura din încăperi deoarece reduc pătrunderea razelor solare cu 60-80% chiar înainte de a ajunge la suprafaţa geamului. Prin urmare, menţin o răcoare plăcută în încăpere. De asemenea, iarna permit pătrunderea nelimitată a luminii şi a căldurii, pentru economisirea energiei consumată pentru încălzire. Iluminarea încăperii poate fi influenţată în mod optim – chiar până la întunecarea pentru realizarea de prezentări. Desigur, se adaptează perfect conceptelor arhitectonice.

BENEFICII

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Broșura Sisteme Exterioare

    Sunt de acord cu colectarea datelor.