Ferestre din Lemn Stratificat

Frumusețea fiecărei ferestre de lemn constă în faptul că surprinde un peisaj unic pe care îl încadrează într-un decor personalizat, fie clasic, tradițional sau modernist. O dată pe an se recomandă – ungerea – cu un lac special pentru lemnul stratificat, acesta protejând lemnul ferestrelor sau a ușilor de exterior de diferențele de temperatură (iarna / vara). Se folosește o cârpă moale, este realizată de obicei primăvara și nu necesită ajutor de specialitate.

CARACTERISTICI LEMN STRATIFICAT

Profil: 92 mm
Valoarea termică: Uw 0,77 W/m2K (sticlă tripan Ug 0,5)
Garnitură: 2 garnituri Q-lon de înaltă calitate
Feronerie: Vizibilă sau ascunsă pentru a transporta până la 150 kg
Profilele de protecție împotriva ploii
Esențe disponibile: Molid, Meranti, Pin Nordic, Stejar
Tipuri de sticlă: tripan de 36 mm până la Tripan / tetrapan de 52 mm pachet de sticlă
Tip deschidere: glisante ,armonică, obișnuita și oscilobatante

Uși Interior din Lemn Stratificat

Fiecare ușă din lemn realizată de noi este unicat și depinde de spațiul în care trebuie să se încadreze, de stilul decorativ al întregului ansamblu, de cerințele de utilitate pe care trebuie să le îndeplinească și mai ales, de preferințele clienților noștri. Principalele tipuri de uși de interior produse de noi sunt cele clasice, cu tăblii și cu toc reglabil, în funcție de grosimile zidurilor unde urmează a fi montate. Gama de uși se poate personaliza în funcție de necesitățile fiecărui client în parte, de la sisteme de glisare, sisteme armonice, sisteme duble și până la uși de exterior securizate.

Uși Exterior din Lemn Stratificat

Principalele tipuri de uși de interior produse de noi sunt cele clasice, cu tăblii și cu toc reglabil, în funcție de grosimile zidurilor unde urmează a fi montate. Gama de uși se poate personaliza în funcție de necesitățile fiecărui client în parte, de la sisteme de glisare, sisteme armonice, sisteme duble și până la uși de exterior securizate.

Obloane din Lemn Stratificat

Obloanele sunt folosite atât ca parte integrată în arhitectura Europeană, conferind un aspect estetic aparte, dar și pentru diverse funcții precum cea a controlului de lumină care pătrunde în casă, protecție împotriva vântului, a condițiilor meteo nefavorabile și pentru păstrarea intimității.

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Broșura Lemn Stratificat

    Sunt de acord cu colectarea datelor.