Despre Noi

Suntem pe piața tâmplăriei PVC și aluminiu din anul 2006 când am deschis prima fabrică și showroom pentru clienții din Focșani , un brand pe care l-am pornit de la zero în domeniul acesta. În anul 2016 ne-am mutat activitatea în București unde ne-am format un vast portofoliu de clienți datorită serviciilor competitive pe care le oferim. În scurt timp venim și pe piața din Brașov cu un nou Showroom

INVESTEȘTE ÎN CONFORTUL TĂU

Datorită experienței acumulateîn decursul timpului, am învățat că ferestrele trebuie să se încadreze perfect în cerințele clientului. Vă oferim încredere, profesionalism, inovare și flexibilitate. Calitatea și autenticitatea Germană a profilelor Salamander și Rehau sunt produse la un înalt nivel calitativ, iar tehnica de vârf se îmbină perfect cu designul deosebit, oferindu-ți fereastra ideală pentru căminul tău.

ECHIPA NOASTRĂ

La fiecare etapă a procesului de lucru, pesonalul nostru este atent la îndeplinirea cerințelor, de aceea știm că dezvoltarea și succesul sunt strâns legate de corectitudinea noastră și a încrederii clienților noștri.

PROFESIONALISM

Avem o echipă formată din tineri competenți, care au în vizor menținerea și îmbunătățirea continuă a nivelului de calitate a serviciilor oferite.

INOVAȚIE

Investiția constantă în inovare, pentru noi este cheia spre succes și o modalitate de a ramâne în top, răspunzând la o piață în continuă schimbare.

FLEXIBILITATE

Gama largă de produse pe care le oferim ne permite o flexibilitate mare pentru a satisface nevoile în creștere ale tuturor clienților.